Mrs.Mustache


New sing song :)
Friday, 17 February 2012 | 0 comment(s)


Hai earthlings,

Weeee! setelah sekian lama ku tidak melalut di sini. Rindu mu Mr.D'. Anda anda sekalian, sihat kah anda semua? *ayat keling* Owlite owlitee, sedap tak lagu dalam blog itew? Alaaah, konpem best kan dah tahu dah. Tengok muka korang dah tahu *keningkening* 

Actually lagu neh jiwang sikit. Sikit je der tak banyak pun hihi :) lagi pun lagu neh best wok, dah lah lagu ost VanillaCoklat. Memang SuperbPower lah. Go Aiman Go! *takde motif. Abaikan* Oh ya, minggu neh Aina balik. Minggu depan tak balik. Terlepas buat kali ke-3 cte VanillaCoklat. *laphingus*

Eyy, Itew dapat anak buah baru tau. Hensemm. Kalau hensem-hensem neh memang menurun maksu dia lah tak lain tak bukan dah *peace yo* rilek rilek. Nak gurau senda sendi je neh. Tapi tu memang fakta lah. Fakta sendiri hihi :>

Takde benda dah nak cakap sekarang bye.




New skin :)
Friday, 3 February 2012 | 0 comment(s)

Hai all. Hari neh Aina buat skin baru. Sori lah malas nak ulas panjang-panjang mata penat doe. Kalau ada masa nanti Aina story-mory lagi eh? jangan sedih sedih nanti cepat tua tau tau :) 

Eyy, cuti skolah 3 hari jeh. 3 hari bagaikan 1 hari jeh cuti. walaweeeeh, keje skolah belaaaaaaambak mak. Tapi takpe, demi 10a's saya sanggupp! Ceh ayat jeh lebihh. Buatnya tidak :P biasa ah der.

5hb neh Aina dah kene masuk hostel. Jangan rindu rindu itew tau *ayat mintak penyodok* Actually lah kan, ddk hostel memang penat. Tak cukup tidur. Belajar tu oke comey penatlah. Tapi Aina suka ddk hostel ! dia mengajar kita erti kedewasaan / berdikari *ayat sastera amekau!* Eh, Aina tak ambik sastera jangan salah pahem yek.

Oke lah, dah malas dh nak ulas panjang panjang. Ketandusan idea sekarang neh. Maaf ye kalau bosan. Senyum tak perlu kata apa apa :) Walaupun masa masih muda lagi tapi mata Aina neh dah tua. Setan banyak sangat dok gayut neh ha. Goodnight sweety.

SAYA MASIH CUBA UNTUK LUPAKAN AWAK. I'LL TRY :3






Older Post